HR Advies MKB

Sample image

 


Stuur ons een email of bel +31 (0) 6 365 399 56

Maartje Snieders

Maartje Snieders

Maartje Snieders is een ervaren HR professional en vindt het een uitdaging om ondernemers op een goede manier te adviseren en te ondersteunen bij hun HR beleid. De veelzijdigheid van het HR vak, met enerzijds de strakke kaders van het arbeidsrecht, en anderzijds het menselijke aspect, maken het voor haar een interessant en uitdagend vakgebied.

Loopbaan
Na haar studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft Maartje gewerkt als Recruiter voor CBRE en als HR adviseur bij APG (Algemene Pensioen Groep). In New Delhi, waar zij drie jaar heeft gewoond en gewerkt, is zij werkzaam geweest bij BRICKS INDIA, een middelgroot bedrijf waar zij verantwoordelijk was voor Business Development en HR. Zij heeft diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van HR, onder andere Arbeidsrecht (2014) en Loopbaancoaching (2011). Daarnaast woont ze regelmatig seminars bij over de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

NVP
Maartje is lid van de ‘Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling’ (NVP) en werkt volgens de P&O beroeps- en gedragscode.

Maartje woont met haar man en twee kinderen in het centrum van Amsterdam.

Contact

HR Advies MKB

Hoogte Kadijk 151F

1018 BJ AMSTERDAM

T: (31) 6 365 399 56

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.